Over ons

Huib van Baaren van CHvBITCHvBIT is een full service ICT-bedrijf, gestart in 2005, dat met veel plezier en zeer effectief uw kantoorautomatisering van A tot Z uit handen neemt. Voornamelijk werken wij voor kleine zelfstandigen, het MKB en de (semi) overheid. Binnen regio Rivierenland en daarbuiten opereren wij in diverse branches. Met de juiste expertise en aanpak ontzorgen wij organisaties met hun ICT.

CHvBIT doet
Zoals al gezegd, wij zijn een full service internetbedrijf en daarbij horen veel verschillende diensten. Waarbij al deze diensten met elkaar te koppelen zijn om u optimaal van dienst te zijn.
Zo adviseren, leveren, installeren en onderhouden wij computerapparatuur, randapparatuur en software. Denk hierbij aan printers, routers, switches, camera & alarminstallaties, firewalls, etc.. Kortom alles wat de klant nodig heeft voor een optimale automatiseringsomgeving.

Onze diensten ontzorgen u van A tot Z. U wilt immers ondernemen en zich geen zorgen maken of alles wel goed functioneert en up-to-date is en blijft.
Wij bieden u systeem- en netwerkbeheer aan. Uiteraard ook de beveiliging van uw netwerk en computersystemen. Verzekerd zijn van het behoud van uw data? Vraag dan ook eens naar onze back-upservice. Heeft u idee├źn voor uitbreiding? Laat ons dan meedenken over de mogelijkheden.

Het doel van CHvBIT
Ons doel is om u te voorzien van een effectieve kantoorautomatisering. Precies op maat of op de groei of misschien wel krimp, met alle diensten en producten die nodig zijn, om uw systemen en medewerkers optimaal te laten werken. Dit alles ongeacht in welke branche u werkzaam bent.

Bel CHvBIT nu!
Heeft u een vraagstuk en weet u niet waar u moet beginnen? Of wilt u misschien weten of uw systeem- en netwerkbeheer wel goed is ingericht? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen! Wij informeren u graag over de mogelijkheden, toegespitst op uw wensen en verwachtingen. Zo bent u altijd verzekerd van een pakket op maat!