Internetdiensten en websites

Om online continuïteit te waarborgen is een juiste configuratie van uw internetverbindingen noodzakelijk. Wij leveren internetverbindingen zoals glasvezel, ADSL en VDSL(2). Een tweede of derde internetlijn regelen wij voor u, wanneer u operationeel wilt blijven tijdens een eventuele uitval.

Zeker weten of uw (huidige) verbindingen en records correct zijn geconfigureerd? Door middel van onze Domein Health Check weet u of alle bestanden zoals MX, DNS, SMTP, SPF etc., juist zijn geconfigureerd. U vindt in ons ook uw ICT partner als het gaat om e-mail- en websitehosting. Alles geheel naar uw wensen op maat gemaakt.

Wordpress website maken met CHvBITUw website is uiteraard een van de belangrijkste visitekaartjes voor uw bedrijf. Om alle (contact)informatie hierop accuraat en volledig te houden, dat kost veel tijd. CHvBIT.nl ontzorgt u door deze taak uit handen te nemen en optimaliseert de vindbaarheid van uw website en webshop  én bedrijf in elk online netwerk. Wilt u liever zelf aan de slag met het bouwen of het onderhouden van uw website? Wij helpen u graag op weg en begeleiden u bij het maken van uw eigen website. Zo verzorgen wij cursussen (Basis en Advanced) WordPress op locatie. In een praktijkgericht dagdeel leren u en uw medewerkers alle vaardigheden om zelf een website te bouwen of te onderhouden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in internetdiensten en websites? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en in een persoonlijk onderhoud bespreken wij de mogelijkheden.