Diensten

Alle diensten van full service ICT bedrijf CHvBITCHvBIT.nl is een full service ICT-bedrijf dat u ontzorgt in uw complete (kantoor)automatisering. Ons doel is om u en uw medewerkers optimaal te laten werken d.m.v. diensten als netwerk- en systeembeheer, veilige verbindingen en dataverwerking dat volledig up-to-date is. Vanuit onze ruime ervaring ontwikkelen wij voor u altijd een passende oplossing op maat.

U bent gegarandeerd van een doeltreffende aanpak voor uw bedrijf!

Onze diensten:
Systeembeheer
Netwerkbeheer
Beveiliging
Internet en website
Back-up
Support

Daarnaast leveren wij ook hard- & software. De hardware die wij leveren bestaat uit: PC’s, werkstations, Thin-Clïents, laptops, servers, storage mogelijkheden, firewalls, printers, switches,  routers en telefonie.

Voor software maken wij gebruik van MS Windows, MS Exchange en MS Office. Wij werken voornamelijk met de volgende merken: Dell, Sophos, Altaro en 3CX.

Uw casus, onze oplossingen tijdens unieke Let’s Connect middag!
Tijdens een ontspannen middag, die op een externe locatie wordt gehouden, informeren wij u over mogelijkheden van IT-inzet in uw organisatie, worden al uw vragen, wensen, uitdagingen en behoeftes getoetst en zorgen wij uiteindelijk voor een pakket diensten en oplossingen op maat. Deze middag is volledig gericht op uw situatie.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en in een persoonlijk onderhoud bespreken wij de mogelijkheden.