DELL Computer

Dell

CHvB Consultancy is officieel reseller van Dell Computer. Wij leveren en onderhouden een uitgebreid pakket van pc’s, servers, tablets, notebooks / laptop en monitors

PC werkplek

In het assortiment van Dell computer zijn diverse zakelijke modellen PC’s te verkrijgen. Van mini tower’s, compacte pc’s tot micro pc’s. Werkt u met Autocad of anderzins grafisch? Dan is de Dell Precision workstation wellicht interessant.

Dell Server

De servers van Dell zijn verkrijgbaar voor kleine en grote organisaties en alles ertussen. Ook voor de servers geldt dat er verschillende modellen zijn, bijvoorbeeld Rack servers voor in een serverkast of een ruimtebesparend Tower model.

De servers zijn helemaal op maat te maken.

Tablet & Notebook

CHvB Dell Maurik IT Computer

Bij het overwegen van de aanschaf van een laptop speelt vaak de grootte van de laptop een rol. Zo kunt u kiezen voor compacte notebooks, vanaf 11 inch tot en met 17 inch en hybride laptops die ook als tablet zijn te gebruiken.

Wij zijn u graag van dienst bij het adviseren van de juiste laptop.

Monitoren

Voor monitoren van Dell bent u ook bij ons op het juiste adres. Ze zijn verkrijgbaar vanaf 17 inch. In hoogte verstelbaar, kantelbaar, touch, HD tot Ultra HD. Wilt u werken met 2 monitors tegelijkertijd? Ook voor monitors bent u bij ons op het juiste adres.